Partners

Wij kunnen u tevens 2 appartementen aanbieden van onze partnerverhuurder. Beide appartementen zijn gelegen in het complex ‘Rocas del Mar’. Dit mooie complex ligt naast Balcon del Mar en is gebouwd naast de kustlijn. Het bestaat uit luxe-appartementen waarvan het merendeel geniet van een prachtig zicht op zee of op het zwembad. Het complex is gelegen in een zeer rustige zone.

Faciliteiten Rocas del Mar

  • Groot solarium met mogelijkheid tot gebruik van douches
  • Ligstoelen en zonnescherm
  • 1 Zwembad met zeewater, verwarmd tijdens de wintermaanden
Appartement 414

Dit appartement heeft een prachtig frontaal zeezicht en is uitgerust met satelliet-tv (alle Vlaamse zenders) en alle nodige comfort. U maakt gratis gebruik van 2 fietsen en van het draadloze netwerk om op internet te surfen. Het appartement kost ongeacht laag- of hoogseizoen 47 euro/nacht + een eenmalige vergoeding voor de eindopkuis en was van 50 euro.

Appartement 322

Dit appartement heeft zijdelings zeezicht en is uitgerust met satelliet-tv (alle Vlaamse zenders) en alle nodige comfort. U maakt gratis gebruik van 2 fietsen en van het draadloze netwerk om op internet te surfen. Het appartement kost ongeacht laag- of hoogseizoen 37 euro/nacht + een eenmalige vergoeding voor de eindopkuis en was van 50 euro.

Meest recente berichten

Nieuwsbrief

Klantenzone