Prijzen

Huurprijzen

Voor onderstaande prijzen mogen max. 4 personen (appartementen 31, 45, 81, 359 en 378) of 5 personen (appartementen 295 en 240) het appartement bewonen. De prijs geldt dus voor het appartement en niet per persoon!

In sommige gevallen worden meer dan 4 personen toegestaan zonder toeslag in een appartement met 1 slaapkamer. Gelieve ons te contacteren voor meer info hierover.

In de prijs is alles inbegrepen: huur volledig uitgerust vakantie-appartement, elektriciteit, water, satelliet-tv met Vlaamse en Nederlandse zenders, draadloze internettoegang, gebruik faciliteiten Balcon del Mar, gebruik bed- en badlinnen, …

Prijslijst vanaf 5/07/2016


Periode A: Laagseizoen
Periode B: Belgische schoolvakanties
Periode C: Vanaf kerstvakantie t/m februari

Periodekalenders

Betalingsvoorwaarden

Bij boeking dient een voorschot betaald te worden van 30% van het totale huurbedrag met een minimum van 150 euro. Het resterende saldo dient ten laatste 2 weken voor afreis in ons bezit te zijn. Samen met dit bedrag wordt ook  de waarborg van 250 euro betaald. Deze waarborg wordt terugbetaald aan de huurder binnen 20 dagen na diens vertrek uit het appartement en op voorwaarde dat er geen schade werd vastgesteld. De opkuisvergoeding wordt betaald in Tenerife (enkel huurders van appartement 378 betalen de eindschoonmaak op voorhand).

Meest recente berichten

Nieuwsbrief

Klantenzone